Božović: Ako uprava želi, spreman sam da odem već danas

Lokomotiva već pet utakmica nije pobijedila u Premijer ligi (četiri poraza i remi), pa je samim tim Božoviću ugrožen posao
1 komentar(a)
Miodrag Božović Grof, Foto: Arhiva “Vijesti”
Miodrag Božović Grof, Foto: Arhiva “Vijesti”
Ažurirano: 10.05.2015. 17:01h

Lokomotiva iz Moskve je u krizi u ruskom prvenstvu, problem je takav da su novinari nakon poraza od CSKA (3:1) upitali crnogorskog trenera Miodraga Grofa Božovića o budućnosti na klupi "željezničara".

Lokomotiva već pet utakmica nije pobijedila u Premijer ligi (četiri poraza i remi), pa je samim tim Božoviću ugrožen posao. Ali, Grof u svom stilu nije pravio galamu, već je sve prepustio upravi kluba.

"Ne razmišljam o tome šta može da se dogodi. Imam ugovor sa Lokomotivom do 30. juna. Spreman sam da radim ovdje još dugo vremena, ali takođe i da odem ako uprava tako odluči. Čak i da mi kažu danas da napustim klub, uradio bih to", kazao je Božović.

Lokomotivu čeka finale Kupa protiv Kubana 19. maja, a do te utakmice ima i meč sa Rubinom u ligi.

Nakon svih neuspjeha, pitanje je da li će crnogorski stručnjak i dočekati da sa Lokomotivom juri trofej koji je prošle godine osvojio na klupi Rostova.

Njegov tim je trenutno na sedmom mjestu Premijer lige sa sve manjim šansama da se domogne evropskih takmičenja. Pravo da zaigra u Ligi Evrope, međutim, Lokomotiva bi stekla u slučaju da osvoji Kup.

Bonus video: