Perović već blista u Ujpeštu

2 komentar(a)
Perović, Foto: Fscg.me
Perović, Foto: Fscg.me
Ažurirano: 08.05.2015. 14:46h

Stigao je u Mađarsku iz omladinaca Budućnosti, sada rešeta mreže u prvom timu Ujpešta - omladinski reprezentativac Crne Gore Mihailo Perović oduševio je sve u svojoj prvoj sezoni u seniorskom fudbalu.

Stigao je u januarskom prelaznom roku, i do sada je već postigao tri gola za ekipu koju vodi nekadašnji trener Grblja i Rudara Nebojša Vignjević, a koja u finišu sezone zauzima 6. poziciju u mađarskom elitnoj NB ligi.

"Fantastično se osjećam, uslovi su fenomenalni, ljudi u klubu imaju veliko povjerenje u mene i mislim da im vraćam na najbolji način. Očekujem još bolje igre i još golova do kraja sezone, kako u dresu Upešta tako i na elitnom turniru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo omladinskih reprezentacija", kaže Perović .

U prošlom kolu u derbiju protiv Đera, ušao je u drugom poluvremenu i nakon samo osam minuta provedenih na trenu postigao evrogol za konačnih 1:0, koji se vrtio na TV kanalima.

Samo sedmicu ranije, Perović je otvorio goleadu protiv Dunajvaroši, postigao je prvi gol u pobjedi od 3:0.

Sve to u svojoj prvoj sezoni u seniorskom fudbalu, jer u Budućnosti nije stigao da debituje za prvi tim.

Perović je igrao za mlađu omladinsku reprezentaciju Crne Gore i prošlog mjeseca se upisao u strijelce na oba meča protiv Bjelorusije, nakon čega je ekspresno prekomandovan u omladince, koji se spremaju za elitni turnir u Engleskoj.

Bonus video: