Radulović predstavljen kao selektor Libana: Veliki korak naprijed

"Ovo je sigurno veliki korak naprijed u mojoj karijeri, svakako i veliki izazov. Već sam bio u sistemu bivše državne zajednice FS Srbije i Crne Gore, zatim i FS Crne Gore, i to iskustvo ću pokušati da implementiram u radu sa selekcijom Libana", kaže Radulović.
89 pregleda 3 komentar(a)
Miodrag Radulović, Foto: FS Libana
Miodrag Radulović, Foto: FS Libana
Ažurirano: 06.05.2015. 17:46h

Crnogorski trener Miodrag Radulović predstavljen je danas kao novi selektor Libana.

Na toj poziciji zamijenio je nekadašnjeg fudbalera Rome i reprezentacije Italije, Đuzepea Đaninija.

"Ovo je sigurno veliki korak naprijed u mojoj karijeri, svakako i veliki izazov. Već sam bio u sistemu bivše državne zajednice FS Srbije i Crne Gore, zatim i FS Crne Gore, i to iskustvo ću pokušati da implementiram u radu sa selekcijom Libana", kaže Radulović, koji je potpisao ugovor na godinu plus godinu.

Liban već 11. juna počinje kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji - rivali u grupi su Južna Koreja, Kuvajt, Mijnmar i Laos.

"Malo je vremena do početka kvalifikacija i vrijeme do tada ću pokušati da maksimalno iskoristim da bih što bolje upoznao mogućnosti ekipe - individualno i timski. U tom cilju su zakazane i dvije prijateljske utakmice 24. i 30 maja. Pokušaćemo, u jakoj konkurenciji, da izborimo mjesto koje vodi na završnicu nekog velikog takmicenja - Svjetskog prvenstva ili Kupa Azije", kaže Radulović.

Najpoznatiji fudbaler na kojeg Radulović može da računa je kapitan Roda Antar, nekadašnji fudbaler Hamburgera, Frajburga i Kelna.

Radulović je će se u subotu na prvenstvenom meču oprostiti od sadašnjeg kluba, kuvajstke Al Džahre, i preseliti se u Bejrut.

Bonus video: