Sarić saopštio spisak pionira za "Trofej Beograda"

"Sokolići" će u dva dana odigrati tri meča, koji će ujedno biti i prvi pod vođstvom Obrena Sarića
1 komentar(a)
Pionirska reprezentacija, Foto: Fscg.me
Pionirska reprezentacija, Foto: Fscg.me
Ažurirano: 06.05.2015. 17:13h

Selektor pionirske reprezentacije Crne Gore Obren Sarić objavio je spisak fudbalera za turnir "Trofej Beograda", koji će se održati 9. i 10. maja. "Sokolići" će u dva dana odigrati tri meča, koji će ujedno biti i prvi pod vođstvom Sarića.

Prvog dana turnira Crna Gora igra dva meča - u 9 sati sa reprezentacijom Ljubljane, a u 12.30 sa selekcijom Sarajeva.

U nedjelju, 10. maja, igraju se mečevi za plasman, kada će Crna Gora odmjeriti snage sa jednom od ekipa iz grupe B u kojoj se takmiče reprezentacije Beograda, Budimpešte i Soluna.

"Nakon kampa koji je održan od 27. aprila do 1. maja, koji su igrači odradili dobro i odigrali dobar meč protiv godinu starije selekcije Budućnosti, očekuje nas turnir u Beogradu koji će poslužiti za provjeru kandidata za pionirsku reprezentaciju rođenih 2001. godine. Imaćemo tri jake utakmice u dva dana, na kojima ćemo imati priliku da vidimo gdje se nalazimo u odnosu na protivnike kao i na koje igrače možemo ozbiljnije računati u narednom periodu. Cilj je da kandidati daju maksimum i da predstave Crnu Goru u najboljem mogućem svijetlu, kako igrom tako i ponašanjem. Naravno, potrudićemo se da probudimo takmičarsku crtu kod igrača i da zauzememo što bolji plasman", rekao je selektor Sarić za sajt FSCG.

Na spisku su golmani Lazar Živanović (Mladost) i Petar Radulović (Budućnost), defanzivci Matija Drinčić, Andrej Pupović, Boško Brković, Kenan Nikočević, Abdel Osmanović (Budućnost), Aldin Ćatović (Mladost) i Stefan Dajević (Igalo), vezisti Balša Dubljević(Sutjeska), Petar Vukčević, Andrija Krivokapić (Mladost), Veljko Radenović (Kom), Aleksandar Bulić (Berane), Luka Mikić (Čukarički, Srbija), te napadači Mijat Lambulić, Egzon Dinoša (Budućnost), Ilija Vujović (Lovćen), Ivan Bojović (Poletarac) i Danilo Šofranac (Anderba).

Bonus video: