Manćini odabrao štopera: Škrtel stiže u Inter?

Inter je već doveo kolumbijskog štopera Heisona Murilja iz Granade, a mete su i Domagoj Vida i Aleksandar Dragović iz kijevskog Dinama, kao i Tomas Erto iz Udinezea
1 komentar(a)
Martin Škrtel, Foto: Beta AP
Martin Škrtel, Foto: Beta AP
Ažurirano: 06.05.2015. 11:43h

Inter na ljeto čekaju velike promjene, rekonstrukcija neće zaobići ni odbranu, a "Gazeta delo sport" je danas objavila ime novog potencijalnog pojačanja milanskog kluba.

U pitanju je Martin Škrtel, štoper Liverpula, kojem ugovor sa "redsima" ističe narednog ljeta, a kako sada stvari stoje neće biti produžen.

Ugo Kampanjaro, Marko Andreoli, Felipe, vjerovatno i Žuan Žezus i Nemanja Vidić..., igrači su iz odbrane "crno-plavih" koji na ljeto idu, a Manćini traži provjereno ime kao pojačanje.

Škrtel ima 30 godina, a njegov dolazak na kraju bi mogao da poremeti samo ostanak Vidića.

Manćini se, naime, dvoumi nakon odličnih partija srpskog intenacionalca u finišu sezone, moguće je da riješi da ga zadrži, ali problem predstavlja i velika plata koju ima nekadašnji kapiten Mančester junajteda (preko tri miliona eura).

Inter je već doveo kolumbijskog štopera Heisona Murilja iz Granade, a mete su i Domagoj Vida i Aleksandar Dragović iz kijevskog Dinama, kao i Tomas Erto iz Udinezea.

Bonus video: