U Beranama prijavljeno 17 ekipa

70 pregleda 0 komentar(a)
Nikšićko pivo fan kup, Foto: Privatna arhiva
Nikšićko pivo fan kup, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 05.05.2015. 17:01h

Na trećem od ukupno četiri kvalifikaciona turnira u okviru Nikšićko Pivo Fan kupa, koji će se tokom ovog mjeseca igrati u Beranama, prijavilo se 17 ekipa, saopštio je organizator.

Voljom žrijeba je odlučeno da ekipe „Profesori“ i „Kafe bar Libero“ igraju kvalifikacioni meč, a bolji iz tog meča u osmini finala igraće protiv ekipe „Blue star“.

Ostali parovi osmine finala su Nikoljac – Čelzi, 29. novembar – Kiklopi, Tany Simon Voayage – Kafe bar Alter ego, City house – Babino, Veljići – D caffe, Caffe caffe – Eloksir trio i MF Amadeus – Balon sala.

Utakmice za sjevernu regiju biće igrane u balon sali Kroft sport plus u Beranama, a prvi mečevi na programu su 16. maja.

Nikšićko Pivo Fan Cup do sada je igran u Budvi i Podgorici, a ovi turniri već su dobili i svoje predstavnike za finalni turnir, koji će biti igran u Podgorici u septembru.

Za nastup na velikoj završnici nacionalnog amaterskog takmičenja u malom fudbalu ostalo je još osam slobodnih mjesta, namijenjenih za po četiri najbolje ekipe sa turnira u Beranama i Nikšiću.

Ukupan fond novčanih nagrada koji je obezbijedila Pivara „Trebjesa“ za takmičenje Nikšićko Pivo Fan kup je 10.000 eura.

Bonus video: