Alegri srećan što Modrić ne igra

„Oni će igrati bez svog ključnog igrača, Luke Modrića, tako da mi se već ispunila želja“, odgovorio je Alegri na pitanje koga bi, da može, odstranio iz ekipe Reala
0 komentar(a)
Masimilijano Alegri, Foto: Reuters
Masimilijano Alegri, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.05.2015. 12:09h

Trener Juventusa Malimilijano Alegri je pred meč polufinala Lige šampiona protiv Real Madrida istakao da „kraljevskom klubu“ već fali ključni igrač i da je pobjeda veoma realna opcija.

Prva utakmica će se igrati u utorak u Torinu, a Alegri je očekivanja iznio klupskom TV kanalu.

„Nikada niste načisto kada igrate polufinale Lige šampiona. Igrate sa mislima o svojim kvalitetima, sa ciljem da uđete u finale i svjesni ste da ste u prve četiri ekipe u Evropi“, rekao je bivši trener Milana i Kaljarija.

Na pitanje koga bi, osim Ronalda, odstranio iz protivničkog sastava da može, Alegri je rekao da mu se želja ispunila.

„Oni će igrati bez svog ključnog igrača, Luke Modrića, tako da mi se već ispunila želja“.

Čovjek koji je u subotu osvojio drugi Skudeto u karijeri je prokomentarisao i rad kolege na klupi tima iz Madrida, Karla Anćelotija.

„Anćeloti je donio veliko internacionalno iskustvo Realu i 10. titulu u Ligi šampiona. Ove godine se takođe bori i za pehar u Španiji. To je nevjerovatna ekipa, sa veoma brzim i tehnički potkovanim igračima. Potrebne su nam dvije velike utakmice.

Alegri je na kraju otkrio i šta će reći svojim pulenima neposredno pred izlazak na teren.

„Reći ću im da smo na samo korak od velikog uspjeha i stoga moraju igrati smireno i svjesni svojih kvaliteta“, poručio je Maks Alegri.

Bonus video: