Anćeloti: Ne razumijem ljude koji zvižde Ronaldu

1 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.05.2015. 12:54h

Trener aktuelnog šampiona Evrope madridskog Reala Karlo Anćeloti stao je u odbranu najveće zvijezde kluba Kristijana Ronalda kome je publika zviždala u pobjedi protiv Almerije od 3:0.

"Ne razumijem zašto je publika na Santjago Bernabeu zviždala Ronaldu. Toliko golova je postigao ove godine i to znači da ima karakter", rekao je Anćeloti na konferenciji za medije uoči subotnjeg meča protiv Sevilje.

On je naglasio da Ronaldo u želji da stalno usavršava svoju igru nikada nije zadovoljan postignutim.

Portugalski fudbaler je bijesno reagovao poslije meča protiv Amerije, očigledno iznerviran što nije postigao gol.

"Ta njegova želja za savršenstvom je razlog tolikog broja golova koje postiže', rekao je Anćeloti.

On je najavio da će u današnjem meču poslije pauze zbog povrede zaigrati Geret Bejl, dok je Karim Benzema blizu povratka u tim.

"Bejl je trenirao sa ekipom i dobro je, mislim da će biti spreman. Benzema je trenirao individualno, videhemo da li će moći da bude sa ekipom u nedjelju, ili u ponedjeljak", rekao je Anćeloti.

Kako je italijanski stručnjak naveo, Bejl neće igrati svih 90 minuta, kako bi se izbjegao rizik od povrede.

Anćeloti je sa velikim respektom govorio o Sevilji, kao o protivniku kome je neophodna pobjeda, a koji ih je prošle godine pobijedio i zaustavio u pohodu na titulu u španskom prvenstvu.

"Dobili smo ih dva puta ove godine, tako da treba da izvučemo zaključak iz tih mečeva. Veoma su jaki kod kuće, imaju odličan tim i moraćemo da igramo najbolje što možemo, ukoliko želimo pobjedu", rekao je Anćeloti.

Realu je neophodna pobjeda protiv Sevilje ukoliko želi da ostane u trci za titulu u Primeri.

Bonus video: