Tajni sastanak sa Rajolom: Barselona se uključila u trku za Pogbu

0 komentar(a)
Pol Pogba, Foto: Reuters
Pol Pogba, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.05.2015. 10:19h

Dan nakon što je goal.com objavio da će Pol Pogba u Pari Sen Žermen za cifru od 80 miliona eura, stigao je odgovor iz Španije.

"Sport.es" je objavio da se Mino Rajola, menadžer francuskog reprezentativca, tajno sastao sa čelnicima Barse kako bi pregovarao o transferu veziste Juventusa.

Problem je, međutim, što zbog kršenja finansijskog fer-pleja Barselona ne može da dovodi igrače prije januara iduće godine, ako FIFA je smanji kaznu Kataloncima.

Međutim, Barselona ne želi da stoji i čeka, već je navodno razgovarala sa Rajolom o mogućnosti dolaska Pogbe u Kataloniju.

Rajola je, piše "Sport.es", saopštio Kataloncima da prije razgovora o uslovima transfera za Pogbu, Barsa prvo mora da pregovara i dogovori obeštećenje sa Juventusom.

"Sport.es" navodi da ponuda ne može biti ispod 70 miliona eura keša, uz "dodatak" nekog od igrača, poput Pedra i Montoje, koji su po ukusu trenera Juvea Masimilijana Alegrija.

Rajola je Kataloncima saopštio da su u trci za Pogbu i Pari Sen Žermen i Mančester siti

Siti je, navodno, ponudio Pogbi godišnju zaradu od 12 miliona eura, ali to ne plaši Barsu čiji predsjednik Đozep Bartomeu je spreman da uradi sve kako bi doveo Pogbu i tako pobijedio na sljedećim predsjedničkim izborima u Barseloni.

Plan je da samo Mesi ima veću platu od Pogbe, kome bi bio ponuđen šestogodišnji ugovor, sa odličnim premijama i bonusima.

Juve je na potezu...

Bonus video: