Stanković se vraća u Inter?

Stanković je prije dvije godine završio karijeru u dresu "crno-plavih", a sada ima šansu da se vrati u klub s kojim je osvojio 15 trofeja
0 komentar(a)
Dejan Stanković, Foto: Beta/AP
Dejan Stanković, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.04.2015. 11:49h

Dejan Stanković je ljetos prihvatio poziv Andree Stramaćonija i postao njegov pomoćnik u Udinezeu, ali već naredne sezone će vjerovatno imati drugi posao.

I to onaj koji teško može da odbije - "Gazeta delo sport" piše da je dobio poziv Roberta Manćinija da mu se pridruži u Interu.

Stanković je prije dvije godine završio karijeru u dresu "crno-plavih", a sada ima šansu da se vrati u klub s kojim je osvojio 15 trofeja.

Kako se pretpostavlja, Stanković bi bio Manćinijev pomoćnik sa ulogom ključnog čovjeka u komunikaciji trenera sa igračima.

Stanković je i kao igrač radio s Manćinijem i godinama uz Sinišu Mihajlovića bio produžena ruka italijanskog stručnjaka na terenu.

Zato, pretpostavlja se da će bivši fudbaler Lacija i Crvene zvezde prihvatiti poziv, što sigurno žele i navijači Intera, kojima je Stanković jedan od omiljenijih igrača koji je u eri Masima Moratija stigao na "Đuzepe Meacu".

Bonus video: