Staridž završio sezonu zbog povrede

“Iz dana u dan pratićemo njegovo stanje, da vidimo kako će proći tok oporavka. Nema sumnje da je on sjajan igrač, ali ne vjerujem da ćemo ga više koristiti u ovoj sezoni”, rekao je Brendan Rodžers
0 komentar(a)
Danijel Staridž, Foto: Reuters
Danijel Staridž, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.04.2015. 13:10h

Danijel Staridž je završio sezonu zbog povrede. Vijest o tome je potvrdio i menadžer Liverpula, Brendan Rodžers.

“Sezona je bila jako teška za Danijela. On je dobar momak i želi da igra, naporno je trenirao da bi pomogao timu. Ipak, ovo je za njega jedna od onih maleroznih sezona u kojoj prosto nije imao sreće”, kazao je Rodžers.

“Iz dana u dan pratićemo njegovo stanje, da vidimo kako će proći tok oporavka. Nema sumnje da je on sjajan igrač, ali ne vjerujem da ćemo ga više koristiti u ovoj sezoni”, dodao je Rodžers.

Staridž je ove sezone zbog niza povreda odigrao tek 12 mečeva u Premijer ligi, a ukupno je sakupio samo 17 nastupa u svim takmičenjima.

To se svakako odrazilo i na rezultate Liverpula, koji je trenutno petoplasirani u Premijer ligi, ali sa slabim izgledima da se domogne Lige šampiona.

Staridž će biti primoran propusti i utakmice reprezentacije Engleske, prvo prijateljski meč sa Irskom 7. juna i megdan sa Slovenijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 14. juna.

Bonus video: