Radojičić: Ne treba od ovoga praviti neuspjeh, ovo je realnost

"Sve je to odrađeno jako nisko i najteže mi je od svega što palo što se u cijeloj priči tražila samo jedna glava, glava jednog profesionalnca koji odgovorno radi svoj posao i želi najbolje ekipi".
87 pregleda 12 komentar(a)
dRAGAN rADOJIČIĆ, Foto: Zoran Đurić
dRAGAN rADOJIČIĆ, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 22.04.2015. 20:08h

"Ovo je realnost", bila je prva rečenica trenera Budućnosti Dragana Radojičića nakon ispadanja od Petrovca i, izvjesno je, sezone bez trofeja.

"Održao sam sastanak sa igračima nakon meča, njihove pognute glave govore koliko im je ovo teško palo, ali sam im rekao da od ovog ne treba praviti neuspjeh. I ovo je podvig što smo napravili, a biće još veći ako preko prvenstva izađemo u Evropu. OK, ukazala nam se šansa da iz svega izađemo kao pobjednici, nismo je iskoristili i treba čestitati rivalu, koji zasluženo ide dalje. Najviše mi je žao navijača. Petrovac nam očigledno ne leži, na tri utakmice ove sezone nismo pogodili njihovu mrežu, a kada je tako, onda nismo ni zaslužili da prođemo dalje".

Osvrnuvši se na dešavanja minulih dana, Radojičić je kazao:

"Ni panj, ni kamen, ne bi ostao imun na sve to. Napravljen je veliki pritisak, koji se odrazio i na igrače, jer su pregoreli u prevelikoj želji. Sve je to odrađeno jako nisko i najteže mi je od svega što palo što se u cijeloj priči tražila samo jedna glava, glava jednog profesionalnca koji odgovorno radi svoj posao i želi najbolje ekipi".

Upitan za svoj dalji status, Radojičić je odgovorio:

"Nikada nijesam bježao, niti napuštao brod koji tone. Neću ni sada", kazao je Radojičić.

Bonus video: