Murinjo: Azar je među tri najbolja igrača na svijetu

„On jeste dijete, ali je i porodičan čovjek i zna da je jedan od tri najbolja fudbalera na svijetu. Odgovornost dolazi s tim i on se trenutno s tim i suočava“ rekao je Murinjo novinarima
1 komentar(a)
Eden Azar, Foto: Reuters
Eden Azar, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.04.2015. 10:59h

Eden Azar igra odlično ove sezone, upisao je 18 golova i 10 asistencija u svim takmičenjima, pa ga Žoze Murinjo svrstao uz rame Lionelu Mesiju i Kristijanu Ronaldu!

„On jeste dijete, ali je i porodičan čovjek i zna da je jedan od tri najbolja fudbalera na svijetu. Odgovornost dolazi s tim i on se trenutno s tim i suočava“ rekao je Murinjo novinarima.

Belgijanac je nominovan za igrača sezone, kao i za najuspješnijeg mladog fudbalera u Premijer ligi, jer je postigao 13 golova, uz osam asistencija.

U subotu je njegov pogodak bio jedini na meču u pobjedi nad Mančester junajtedom, kojom je njegov tim praktično osigurao titulu.

„Ukoliko ljudi žele da bude fer, on će dobiti tu nagradu. Međutim, jedina nagrada koju ja želim da on osvoji jeste Premijer liga. Imao sam mnogo zvijezda, ali on je jedna od skromnih. On je sjajno dijete. Postaje sve jači i jači mentalno. Razumije koja mu je uloga i zna da je njegov talenat veoma bitan za tim“, kazao je Portugalac.

Bonus video: