Nula u derbiju Milana, Romi samo bod

Roma je povela već u 3. minutu golom Franćeska Totija iz penala, ali je tim Edija Reje u 23. odgovorio na isti način - sa bijele tačke je pogodio Herman Denis
94 pregleda 2 komentar(a)
Roma - Atalanta, Foto: Reuters
Roma - Atalanta, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.04.2015. 20:55h

Nula u derbiju "Della Madonnina" - Inter i Milan su igrali bez golova i ostali zakucani za 9. i 10. mjesto u Seriji A, daleko od zone evropskih kupova.

"Nerazuri" su dominirali u nastavku, imali dvije velike šanse preko Rodriga Palasija, gol je mogao da postigne i Mauro Ikardi, ali kao da je bilo suđeno da ostane 0:0.

Mreže se jesu tresle dva puta, ali su pogoci poništeni - De Jongov za Milan i autogol Meksesa za Inter.

Roma je poslije dvije pobjede od po 1:0 povezala dva remija sa po 1:1 i propustila lijepu priliku da poslije samo sedam dana preuzme drugo mjesto od Lacija.

"Vučica" je na "Olimpiku" remizirala sa Atalantom i sada je na istom broju bodova kao i gradski rival, s tim što ima slabiju gol razliku od "nebesko-plavih".

Rudi Garsija sigurno nije zadovoljan, ovo je bio momenat kad je Roma morala da pokaže zube "lacijalima", ali protiv Atalante nikada nije lako.

Roma je povela već u 3. minutu golom Franćeska Totija iz penala, ali je tim Edija Reje u 23. odgovorio na isti način - sa bijele tačke je pogodio Herman Denis.

U Garsijinoj eri, koji je u Rim došao na ljeto 2013. godine, Roma do prošlog kola nikada nije bila plasirana slabije od druge pozicije...

"Ljut sam. Poslije gola Totija smo odjednom bili pospani na terenu", rekao je Garsija.

A u Ligu šampiona opet vjeruje Napoli. Napolitanci su lako izašli na kraj sa Kaljarijem na Sardiniji sa 3:0 i sada imaju podnošljivih pet bodova manje od Lacija i Rome.

Danas je viđeno čak četiri remija u Seriji A. Uz duel u Rimu, pobjednika nije bilo ni u mečevima Kjevo-Udineze, Empoli - Parma u Sasuolo - Torino.

Jedini trijumf upisao je Palermo, koji je na Siciliji s dva gola Bugarina Ivajla Čočeva savladao Đenovu.

Rezultati

Inter - Milan 0:0

Kaljari - Napoli 0:3 (Kaljehon 24, Balcano (autogol) 45+1, Gabjadini 59)

Roma - Atalanta 1:1 (Toti (penal) 3 - Denis (penal) 23)

Kjevo - Udineze 1:1 (Pelisije 33 - Cesar (autogol) 71)

Empoli - Parma 2:2 (Makarone 32, Toneli 45 - Lodi 19, Belfodil 73)

Palermo - Đenova 2:1 (Čočev 9, 30 - Falke 52)

Sasuolo - Torino 1:1 (Berardi (penal) 45+1 - Kvaljarela (penal) 59)

Ponedjeljak

Fiorentina - Verona

Subota

Juventus - Lacio 2:0

Sampdorija - Ćezena 0:0

Bonus video: