Jovović već stigao u Crvenu zvezdu

Od Jovovića se očekuje da u narednoj sezoni zamijeni najboljeg igrača „crveno-bijelih” Darka Lazovića koji na ljeto napušta Zvezdu poslije šest godina i seli se na „čizmu” u Đenovu
10 komentar(a)
Vladimir Jovović, Foto: Savo Prelević
Vladimir Jovović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 16.04.2015. 19:06h

Kako javljaju beogradski mediji, vezni igrač Sutjeske, Vladimir Jovović, danas se priključio Crvenoj zvezdi.

Beogradski klub ga je želio još u januaru, ali je transfer dogovoren na ljeto.

Ipak, mladi Nikšićanin je otišao već sada zbog šestomjesečne suspenzije koju je zaradio napadom na sudiju Miloša Novovića na premijernoj utakmici proljećnog dijela sezone crnogorskog šampionata.

Pošto nije mogao da nastupa za nikšićki klub do kraja ligaškog dijela uprava Sutjeske je odlučila da ga pusti ranije.

Od Jovovića se očekuje da u narednoj sezoni zamijeni najboljeg igrača „crveno-bijelih” Darka Lazovića koji na ljeto napušta Zvezdu poslije šest godina i seli se na „čizmu” u Đenovu.

Nikšićanin će sada imati dovoljno vremena da se uklopi u sistem trenera Nenada Lalatovića za narednu godinu, a ugovor će potpisati u junu kao slobodan igrač.

Jovović se najviše istakao u dresu reprezentacije kada je u ovom kvalifikacionom ciklusu za Evropsko prvenstvo u meču sa Švedskom u Podgorici izvukao penal.

Jovović će biti četvrti Crnogorac u dresu „crveno-bijelih” pošto se u timu već nalaze Savo Pavićević, Petar Orlandić i Vukan Savićević.

Bonus video: