Mlađi kadeti savladali Lihtenštajn i iskupili se za poraz od Andore

Pobjedom (2:0) i mnogo boljom igrom od protivnika, ekipa Borisa Miličkovića time se iskupila za jučerašnji poraz od Andore (1:0), u prvom kolu turnira.
3 komentar(a)
Boris Miličković, Foto: FSCG
Boris Miličković, Foto: FSCG
Ažurirano: 14.04.2015. 13:59h

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore savladala je selekciju Lihtneštajna rezultatom 2:0 u drugom kolu UEFA razvojnog tunira, koji se održava u Crnoj Gori.

Ekipa Borisa Miličkovića time se iskupila za jučerašnji poraz od Andore (1:0), u prvom kolu turnira.

Naša selekcija pogađala je po jednom u oba poluvremena duela koji je odigran u Petrovcu, a osim toga imala još nekoliko prilika da pobjedu učini ubjedljivijom.

Golove su postigli Anto Babić u 35. i Vasko Stojković u 75. minutu (cenatršut Petrovića).

"U odnosu na jučerašnji duel viđena je potpuno drugačija slika na terenu, u pozitivnom smislu. Odigrali smo mnogo bolje, imali veliku inicijativu u prvom dijelu koju smo valorizovali jednim pogotkom. U drugom dijelu smo odigrali malo slabije u odnosu na prvo, ali smo takođe uspjeli da postignemo jedan pogodak... U svakom slučaju zadovoljni smo današnjim izdanjem i upisanom pobjedom, kazao je Miličković za sajt FSCG.

U meču posljednjeg kola koje se igra u četvrtak, 16. aprila na terenima Trening kampa FSCG, naša selekcija će za protivnika imati selekciju Luksemburga.

Bonus video: