Teves: Juventus može da osvoji Ligu šampiona

„Protiv Borusije smo pokazali da možemo da idemo daleko. Juventus može da pobijedi svakoga, niko nije van našeg domašaja“, naglasio je Apač u razgovoru za rimsku „Republiku“
51 pregleda 2 komentar(a)
Karlos Teves, Foto: Reuters
Karlos Teves, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.04.2015. 10:13h

Juventus je tek četvrti put u posljednjih 10 godina u četvrtfinalu Lige šampiona, ali ne namjerava da se na tome zaustavi kao u prethodna tri slučaja.

Dan pred prvi meč sa Monakom u Torinu, Karlos Teves je zaprijetio rivalima i poručio da „stara dama“ može da osvoji titulu.

„Izgubili smo od Parme, ali to je bio samo loš dan. Protiv Borusije iz Dortmunda smo pokazali da možemo da idemo daleko. Juventus može da pobijedi svakoga, niko nije van našeg domašaja“, naglasio je Apač u razgovoru za rimsku „Republiku“.

Argentinac je uporedio tim Mančester junajteda sa kojim je 2008. osvojio titulu i sadašnju ekipu i otkrio koje su razlike.

„To je bio sastav sa velikim zvijezdama - Kristijanom Ronaldom, Vejnom Runijem, Rajanom Gigsom, Riom Ferdinandom, Polom Skolsom... Ali, ovdje postoji tim i jako nas je teško savladati“.

Teves se nada da Juve može da ponovi uspjeh Atletika iz prošle sezone.

„Mislim da možemo da budemo kao Atletiko, ali sa boljim krajem“, aludirao je sjajni napadač na nesrećni poraz „kolćonerosa“ od Reala.

Bivši igrač Boke juniors, Korintijansa, Vest Hema i dva mančesterska giganta ove sezone igra fenomenalno i 25 puta je tresao mreže rivala.

„Saigrači i Alegri su mi dali veliko samopouzdanje. Srećan sam zbog načina na koji trener želi da igram. Napravili smo dogovor - kada dobijem loptu, mogu da radim šta hoću sa njom, ali moram da ispunjavam posebne zadatke u odbrani“, zaključio je Teves.

Bonus video: