Alegri: Nismo uradili ništa, zaslužen poraz

Juventus je danas izgubio od posljednjeplasirane Parme sa 0:1, što je ekipi iz Torina tek drugi poraz od početka sezone.
0 komentar(a)
Masimilijano Alegri, Foto: Reuters
Masimilijano Alegri, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.04.2015. 19:58h

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da njegova ekipa na današnjem meču protiv Parme nije uradila ništa i da je zaslužila poraz.

Juventus je danas izgubio od posljednjeplasirane Parme sa 0:1, što je ekipi iz Torina tek drugi poraz od početka sezone.

"Nismo uradili ništa u drugom poluvremenu i zasluženo smo izgubili. Parma je igrala dobro, mi smo bili spori, nismo kontolisali utakmicu uopšte", rekao je kratko Alegri za Skaj sport Italija poslije meča.

Juventus već u utorak čeka prvi meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Monaka.

"Monako je druga stvar... Danas smo potcijenili važan meč, nismo shvatili da je mogao da nam obezbijedi skudeto", kazao je Alegri.

Donadoni: Bajke mogu da se ostvare

Trener Parme Roberto Donadoni rekao je da je današnja pobjeda njegove ekipe nad Juventusom dokaz da bajke mogu da se ostvare.

"Pobijedili smo lidera... Gledao sam ranije danas sa kćerkom bajku. Ovaj meč me je podsjetio na to da bajke mogu da se ostvare", rekao je Donadoni za italijanske medije.

"Znali smo koliko našim navijačima znači utakmica kao što je ova i srećni smo što smo im donijeli radost večeras... Želimo da dobro završimo ovu sezonu i da stvorimo temelje za budućnost", kazao je Donadoni.

Parma je i pored ove pobjede posljednja na tabeli Serije A sa 16 bodova, 10 manje od Atalante koja je prva iznad zone ispadanja.

Bonus video: