Gazda Pari sen Žermena ljut na Real zbog Nejmara

"Razgovarali smo sa Realom, jer je očigledno da su medijski natpisi dolazili sa te adrese. Rečeno nam je da oni poštuju PSŽ, ali mislim da je važno da se nešto ne radi iza kulisa", kazao je Al-Kelaifi
0 komentar(a)
Naser el Kelaifi, Foto: Alchetron.com
Naser el Kelaifi, Foto: Alchetron.com
Ažurirano: 14.09.2018. 08:50h

Predsjednik Pari Sen Žermena Naser Al-Kelaifi priznao je da je razgovarao sa čelnicima Reala da bi ih upozorio da prestanu da posredno zagovaraju transfer Nejmara u madridski klub.

Nejmar se prošlog ljeta preselio iz Barselone u PSŽ za 222 miliona eura, ali se konstantno pisalo i pričalo da je Pariz samo usputna stanica do Reala i da je "kraljevski klub" za Brazilca spremio 310 miliona eura.

"Razgovarali smo sa Realom, jer je očigledno da su medijski natpisi dolazili sa te adrese. Rečeno nam je da oni poštuju PSŽ, ali mislim da je važno da se nešto ne radi iza kulisa", kazao je Al-Kelaifi.

On je ljut i na predsjednika La Lige Havijera Tebasa, koji je više puta rekao da PSŽ funkcioniše po sistemu "finansijskog dopinga".

"On napada cijeli svijet - i Juventus, Inter, ne samo PSŽ", kazao je Al- Kelaifi.

UEFA je nedavno saopštila da će preispitati odluku da PSŽ-u dozvoli nastup u evropskim kupovima, nakon što je prvobitno ustanovljeno da klub nije prekršio pravila finansijskog fer-pleja.

"Mirni smo, jer poslujemo otvoreno i u granicama pravila", kazao je gazda PSŽ-a.

Bonus video: