VEĆ JE U VELIKOM KLUBU

Manćini: Ne razmišljam o odlasku iz Intera

"Ja sam u velikom klubu. Mislim da možemo da vratimo takmičarski duh Interu. Sezona bez trofeja nije velika drama ako napravite sjajan tim. Odlazak iz kluba nije u mojim planovima", rekao je Manćini italijanskim medijima.
0 komentar(a)
Roberto Manćini, Foto: Beta/AP
Roberto Manćini, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 10.04.2015. 15:00h

Trener fudbalera Intera Roberto Manćini rekao je danas da ne planira da napusti taj klub.

Italijanski mediji su prethodnih nedjelja pisali da Manćini ima klauzulu u ugovoru, koja će mu omogućiti da napusti Inter i na ljeto pređe u Pari Sen Žermen.

On je, međutim, danas to demantovao.

"Ja sam u velikom klubu. Mislim da možemo da vratimo takmičarski duh Interu. Sezona bez trofeja nije velika drama ako napravite sjajan tim. Odlazak iz kluba nije u mojim planovima", rekao je Manćini italijanskim medijima.

Inter je poslije 29 kola na desetom mjestu na tabeli Serije A sa 38 bodova, a sjutra gostuje Veroni.

Ekipa Roberta Manćinija je pet kola bez pobjede u Seriji A, a italijanski trener je kazao da nije ljut na svoje igrače, ali je priznao da rezultati moraju biti bolji.

"Mislim da igrači moraju da preuzmu odgovornost. Oni su izvanredni na treninzima, ali moraju to isto da učine i na utakmicama. Na kraju krajeva, ne mogu da budem mnogo ljut ako naporno rade... Prije ili kasnije rezultat će doći", rekao je Manćini.

Meč 30. kola Serije A između Intera i Verone igra se sjutra od 20.45.

Preporučujemo za Vas