"Gazeta" objavila da Morati želi da se vrati, on demantuje

Navodno, Morati će do kraja naredne sezone otkupiti 60 odsto Intera, a planirano je da mu u tome pomognu Ernesto Pelegrini, bivši predsjednik, kao i Marko Tronketi-Provera, predstavnik firme "Pireli"
0 komentar(a)
Morati, Foto: Reuters
Morati, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.04.2015. 08:15h

Italijanski mediji napominju da je 1. april i dan šale prošao i donose senzacionalnu vijest: Masimo Morati želi da se vrati u Inter!

Informaciju je u današnjem broju objavila "Gazeta delo sport" pozivajući se na pouzdane izvore i navodi da bivši predsjednik "crno-plavih" ima jasan plan kako da se vrati na čelo.

Morati je prije godinu i po prepustio klub Indonežaninu Eriku Tohiru, koji je, međutim, spreman da se povuče, jer stvari ne idu baš onako kako je mislio da će ići na startu njegovog mandata u Milanu.

Navodno, Morati će do kraja naredne sezone otkupiti 60 odsto Intera, a planirano je da mu u tome pomognu Ernesto Pelegrini, bivši predsjednik, kao i Marko Tronketi-Provera, predstavnik firme "Pireli". Takođe, investitori bi stigli iz Engleske i Sjedinjenih Američkih Država.

Bivši vlasnik Intera je, ipak, jutros za "Medijaset" demantovao da želi da se vrati u Inter...

"Ne, nema istine u tome. Tohir ima sve što je potrebno da uradi dobar posao u Interu. Ima i moju podršku. Da li mi nedostaje Inter? Da, ali kao navijaču", rekao je Morati.

Kako god, ankete na italijanskim portalima govore da se navijači Intera nadaju povratku omiljenog predsjednika, poznatog po tome što je potrošio enormne svote u dovođenje igrača (po sopstvenom priznaju, spiskao je oko milijardu i po eura) bez nekog posebnog plana i strategije.

Morati se, ipak, pamti i po šampionskoj eri, jer je Inter pod njegovom komandom osvojio pet Skudeta, po četiri Kupa i Superkupa Italije, Ligu šampiona, Kup Uefa i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Bonus video: