Vujović: Najvažniji mečevi polusezone

"Dobro poznajemo Mladost, nadam se da nećemo dozvoliti da nas nekom defanzivom uvedu u ritam meča koji njima odgovara", kaže Vujović.
0 komentar(a)
Goran Vujović, Foto: Vijesti
Goran Vujović, Foto: Vijesti
Ažurirano: 07.04.2015. 14:27h

Sutjeska je u velikom naletu, mnogo većem od Mladosti, uoči najvažnijih mečeva u sezoni - polufinalnog dvomeča u Kupu. Prvi je sjutra kraj Bistrice u 15.30 časova.

Da se igralo prije samo tri ili četiri sedmice stvari bi bile obrnute - Mladost je tada bila najbliža Rudaru na tabeli, igrala je dopadljivo i efikasno. U međuvremenu, Podgoričani su usporili, zabilježili su samo jednu pobjedu u posljednjih pet mečeva, dok je u Nikšiću novi trener okrenuo stvari: dolaskom Brajana Nenezića Sutjeska je vezala tri trijumfa, uz gol-razliku 8:0 i preuzela drugu poziciju na tabeli.

Aktuelni šampion želi da iskoristi pozitivan momenat i na svom terenu napravi veliki korak ka svom drugom finalu Kupa, odnosno prvom trofeju u najmasovnijem takmičenju.

"Ovo su, bez sumje, najvažnije utakmice ovog proljeća za nas - kaže Goran Vujović, najbolji strijelac Sutjeske.

"Svi smo svjesni koliko bi nam značio plasman u finale Kupa. Konačno igramo dobro, atmosfera je dobra, nadam se da ćemo nastaviti tako i u Kupu. Dobro poznajemo Mladost, nadam se da nećemo dozvoliti da nas nekom defanzivom uvedu u ritam meča koji njima odgovara", dodaje Vujović.

Nikšićani su u subotu zabilježili najubjedljiviju pobjedu u nezavisnoj Crnoj Gori - slavili su u Grblju sa 6:0, što je bila fantastična uvertira za utakmice Kupa.

"Zadovoljila bi nas bilo koja pobjeda. Samo je važno da imamo prednst pred revanš", kaže Vujović, ističući da je Kup apsolutni prioritet za Sutjesku.

"Približi smo se Rudaru u prvenstvu, ali tu nemamo imperativ. Ako nam se ukaže šansa pokušaćemo da je iskoristimo. Kup nam je trenutno mnogo značajniji.

Bonus video: