Kavani: Ibrahimović i ja nismo prijatelji

Obojica imamo jak karakter i želimo da igramo na istoj poziciji, ali moramo da se poštujemo. Ne možemo svi da budemo drugari, ali respekt mora da postoji", rekao je Kavani
1 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović i Edinson Kavani, Foto: Reuters
Zlatan Ibrahimović i Edinson Kavani, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.04.2015. 08:52h

Fudbaler Pari Sen Žermena Edinson Kavani rekao je danas da nije u najboljim odnosima sa prvom zvijezdom tima Zlatanom Ibrahimovićem, ali i da to ne smije da remeti rezultate ekipe.

Kavani je više puta izrazio nezadovoljstvo jer ne igra na poziciji napadača na kojoj je neprikosnoven Ibrahimović, zbog čega su mediji spekulisali da bi mogao da napusti klub iz Pariza.

"Moj odnos sa Zlatanom? Nije mi lako da govorim o tome. Obojica imamo jak karakter i želimo da igramo na istoj poziciji, ali moramo da se poštujemo. Ne možemo svi da budemo drugari, ali respekt mora da postoji", rekao je Kavani u intervjuu za Kanal plus.

Urugvajac je dodao da je srećan u PSŽ-u i da nema namjeru da ode iz kluba, uprkos interesovanju Juventusa i Arsenala.

"Bilo mi je teško u prošlosti, ali sada sam pronašao svoje mjesto u timu. Navijači su me oduvijek podržavali i mislim da su oni jedni od najboljih na svijetu", zaključio je Kavani.

Ibrahimović zbog crvenog kartona protiv Čelzija sigurno neće igrati prvi duel protiv Barselone u četvrtfinalu Lige šampiona, pa će Kavani imati priliku da zauzme mjesto u napadu.

Kavani je ove sezone na 40 utakmica postigao 18 golova u svim takmičenjima, od kojih šest u Ligi šampiona.

Bonus video: