Van Gal: Naša forma plaši Siti

„Naša forma utiče na duh rivala, ali i mojih igrača. Imamo više samopouzdanja, a njih vjerovatno kopka kako su izgubili neke bodove. Sve to, ipak, zavisi individualno od igrača, a ja ne poznajem baš najbolje fudbalere Sitija”, rekao je Van Gal
0 komentar(a)
Van Gal, Foto: Beta-AP
Van Gal, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 06.04.2015. 11:20h

Luj van Gal je već počeo da psihološki rat - menadžer Mančester junajteda je poručio da odlični rezultati i igre njegovog tima plaše Siti pred gradski derbi, zakazan za nedjelju na “Old trafordu”.

„Crveni đavoli” su dobili pet posljednjih mečeva u Premijer ligi i za bod pretekli gradskog rivala, koji večeras (21 čas) igra posljednji meč 31. kola sa Kristal Palasom.

Holanđanin poručuje da je samopouzdanje u svlačionici Junajteda ogromno i da njegov tim želi da pobjedom u gradskom derbiju kruniše trijumfe nad Liverpulom i Totenhemom.

„Naša forma utiče na duh rivala, ali i mojih igrača. Imamo više samopouzdanja, a njih vjerovatno kopka kako su izgubili neke bodove. Sve to, ipak, zavisi individualno od igrača, a ja ne poznajem baš najbolje fudbalere Sitija”, rekao je Van Gal.

Junajted je izgubio tri posljednja meča od Sitija na „Teatru snova”, u kojima je primio 11 golova. U prvom dijelu sezone na „Etihadu” je bilo 1:0, pogotkom Serhija Aguera, ali je od tada Junajted napredovao.

„To je bio drugi Mančester junajted. Tada smo bili na početku procesa, a sada smo na njegovom kraju. Razvili smo tim. Moji igrači imaju veliko samopouzdanje, a i naša izdanja pokazuju da to nije onaj isti Mančester junajted”, zaključio je Van Gal.

Bonus video: