INTER SE NE PREDAJE

Manćini: I dalje želimo Ligu Evropa

"Moramo da dajemo golove, moramo da pobijedimo u što više utakmica. Mi želimo Ligu Evropa. Imali smo loše rezultate, ali smo postali tim, iako ima još stvari koje mogu da se poprave", rekao je Manćini za italijanske medije.
0 komentar(a)
Roberto Manćini, Foto: Beta/AP
Roberto Manćini, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 03.04.2015. 14:13h

Trener fudbalera Intera Roberto Manćini rekao je danas da je cilj njegove ekipe i dalje isti - obezbijediti učešće u Ligi Evropa.

Inter je trenutno deseti na tabeli Serije A sa 37 bodova, deset manje od Napolija, koji je na petom mjestu koje vodi u Ligu Evropa.

"Moramo da dajemo golove, moramo da pobijedimo u što više utakmica. Mi želimo Ligu Evropa. Imali smo loše rezultate, ali smo postali tim, iako ima još stvari koje mogu da se poprave", rekao je Manćini za italijanske medije.

Manćini je istakao da želi da njegova ekipa u posljednjih 10 utakmica šampionata zabilježi dobre rezultate, prije svega zbog navijača.

"Žao mi je navijača, ali i igrača koji se jako trude. Kada sam preuzeo posao znao sam da će biti teško, ali rezultati dolaze jedino poslije napornog rada", dodao je Manćini.

Inter sjutra od 15.00 dočekuje Parmu u utakmici 29. kola Serije A. 

Preporučujemo za Vas