Inter nudi Stevanu Jovetiću 3,5 miliona po sezoni

Inter je spreman da Stevanu Jovetiću ponudi četvorogodišnji ugovor sa platom od 3,5 miliona eura po sezoni.
0 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.04.2015. 18:16h

Inter je počeo pregovore sa Mančester sitijem oko otkupa ugovora crnogorskog napadača Stevana Jovetića, objavio je Goal.com. Ovaj specijalizovani i cijenjeni fudbalski portal tvrdi da se Jovetićev menadžer Falji Ramadani sastao sa upravom Intera.

Prema izvorima ovog portala, Inter je spreman da Jovetiću ponudi četvorogodišnji ugovor sa platom od 3,5 miliona eura po sezoni.

"Inter želi da Jovetića dobije na godišnju pozajmicu, a onda da otkupi njegov ugovor za iznos između 18 i 20 miliona eura. Siti, međutim, želi odmah otkup ugovora i ne želi ni da razmatra drugačije opcije", obavijestio je Goal.com, pozivajuće se na neimenovanog predstavnika milanskog kluba.

"Dejli mejl" tvrdi da prema njihovim izvorima iz Sitija, klub želi da proda Jovetićev ugovor na ljeto i to za iznos od 22 miliona funti, koliko su "građani" i potrošili za angažovanja crnogorskog napadača iz Fiorentine.

Tokom ove sezone Jovetić je u Premijer ligi nastupio u 17 utakmica u kojima je postigao pet golova i imao je tri asistencije, ali nije zadobio povjerenje trenera "građana" Manuela Pelegrinija.

Ipak, interesovanje za Jovetića na Apeninima je enormno, pošto ga i Juventus želi u paru sa saigračem iz Sitija, Edinom Džekom, dok je Roma spremna da na našeg i napadača Šahtjora Luisa Adrijana potroši 35 miliona eura.

Bonus video: