Pardju: Siti može da prestigne Čelzi i osvoji titulu

Titula prvaka Engleske nije riješena, još je svima u sećanju kada je Siti u poslednjoj sekundi osvojio Premijer ligu. Siti pametno ulaže u tim i to se odražava na rezultate", rekao je Pardju na konferenciji za medije uoči meča protiv Sitija.
0 komentar(a)
Pardju, Foto: Beta/AP
Pardju, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.04.2015. 14:34h

Mančester siti može da odbrani titulu Premijer lige, uprkos tome što lider Čelzi ima šest bodova više, ali i utakmicu manje, smatra trener Kristal Palasa Alan Pardju.

"Siti ima fantastične fudbalere. Klub nije u padu, nastaviće da napreduje jer ima veliku finansijsku moć. Titula prvaka Engleske nije riješena, još je svima u sećanju kada je Siti u poslednjoj sekundi osvojio Premijer ligu. Siti pametno ulaže u tim i to se odražava na rezultate", rekao je Pardju na konferenciji za medije uoči meča protiv Sitija.

Pardju je preuzeo Kristal Palas upravo poslije poraza od Mančester sitija (3:0) krajem prošle godine i od borbe za opstanak doveo tim do 11. mjesta na tabeli engleskog šampionata.

Utakmica 31. kola Premijer lige između Kristal Palasa i Mančester sitija igra se u ponedjeljak od 21 sat na Selhust Parku.

Bonus video: