Druga pobjeda u nizu, Goran Vujović presudio Petrovcu

Sutjeska je tako i u drugom vezanom meču pod komandom trenera Brajana Nenezića došla do trijumfa
1 komentar(a)
Sutjeska, Jovan Nikolić, Foto: Luka Zeković
Sutjeska, Jovan Nikolić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 01.04.2015. 09:14h

Sutjeska je nadigrala i savladala Petrovac i zadržala korak za timovima u vrhu tabele, koji su takođe ostvarili sigurne trijumfe.

Kraj Bistrice je bilo 1:0, a jedini gol je postigao Goran Vujović u 56. minutu, pa su Petrovčani tako primili pogodak poslije dva vezana trijumfa od po 2:0 u šampionatu.

"Vrijeme je bilo teško za igru, s dosta vjetra, a u prvom poluvremenu, iako smo poziciono dobro stajali, nismo uspjeli da ih ugrozimo. Nastavak je bio mnogo zanimljiviji, pogotovo smo bili dobri u prvih 20 minuta i gol je stigao kao nagrada. Ovo je važna pobjeda za nas, tim prije što je Petrovac ozbiljna ekipa, a nadam se i da je ovo samo jedan u nizu pozitivnih rezultata", rekao je vezista Sutjeske Jovan Nikolić.

Sutjeska je tako i u drugom vezanom meču pod komandom trenera Brajana Nenezića došla do trijumfa. Odbrana titule možda nije realnost, ali se aktueni prvak ne predaje tek tako...

Nikšićani su ovom pobjedom ostali na sedam bodova manje od lidera Rudara, a jedan od Mladosti, koja je na drugoj poziciji.

"Očigledno je promjena na klupi Sutjeske donijela pozitivnu reakciju, jer su Nikšićani u dva posljednja meča osvojili svih šest bodova. utakmica je bila teška za gledanje. Domaćin je iskoristio našu grešku na sredini terena i dao gol, a potom smo mi mogli do izjednačenja. Ipak, rekao bih da nismo ni zaslužili bodove, jer smo odigrali utakmicu na slabijem nivou nego što smo trebali", istakao je pomoćni trener Petrovca Rudolf Roki Marčić.

Bonus video: