Mladost sa pola snage, Đurišić uljepšao trijumf

Put do pobjede otvoren je u 35. minutu, kada je nakon korner Pejovića, na drugoj stativi sam ostao Miloš Đalac, koji je sproveo loptu u mrežu
0 komentar(a)
Mladost - Rudar, Foto: Vesko Bejolević
Mladost - Rudar, Foto: Vesko Bejolević
Ažurirano: 01.04.2015. 08:30h

Mladost je sa pola snage napunila mrežu Bokelja i prekinula niz od tri meča bez pobjede.

Gosti iz Kotora, oslabljeni neigranjem omladinskih reprezentativaca Kotorca i Maraša, te povrijeđenog Nikezića, počeli su dobro, dva puta su ugrozili rivala, ali od sredine prvog dijela sve je bilo u znaku domaćina.

"Nakon nešto slabijeg početka, uhvatili smo ritam i stavili do znanja protivniku da nema šta da traži. Fina pobjeda, posebno sam zadovoljan jer nismo primili gol, s obzirom na to da smo imali mnogo problema u posljednjoj liniji", rekao je trener Mladosti Aleksandar Nedović.

Put do pobjede otvoren je u 35. minutu, kada je nakon korner Pejovića, na drugoj stativi sam ostao Miloš Đalac, koji je sproveo loptu u mrežu.

Domaćin je ubrzo imao i zicer, preko Jovanovića, odbranio je Mijatović, da bi u 42. minutu pobjednik bio odlučen - sjajno je centrirao Radulović sa desne strane, a Bogdan Milić bio dominantan u skoku i precizan sa desetak metara.

Mladost u drugom poluvremenu zadovoljna vođstvom, Bokelj nemoćan da bilo šta promijeni, tempo igre kao na rekreaciji. U 71. minutu vidjelo se, ipak, da igraju profesionalci.

Dušan Lagator je uočio Milana Đurišića, koji je vrlo efektno prebacio golmana Mijatovića - mekan dodir, lopta u suprotnom uglu za konačnih 3:0.

"Nismo mogli više u ovom meču, okrećemo se narednom. Vratiće nam se trojica igrača, koji su veoma važni za našu igru, tako da će i šanse da napravimo bolji rezultat biti veće", kazao je Slobodan Drašković, trener Bokelja.

Mladost još vjeruje u titulu, ali mora da čeka kiks Rudara. Bokelj, s druge strane, opstanak drži pod kontrolom, jer ima četiri boda više od ugrožene Zete.

Bonus video: