Orlandić: Želim da doprinesem ekipi

Bivši napadač Zete postigao je sva četiri gola u pobjedi Zvezde protiv Bora u prijateljskom meču.
1 komentar(a)
Petar Orlandić, Foto: FK Crvena zvezda
Petar Orlandić, Foto: FK Crvena zvezda
Ažurirano: 31.03.2015. 14:10h

Fudbaler Crvene zvezde, bivši napadač Zete Petar Orlandić rekao je danas da želi da pomogne ekipi da osvaja bodove i dodao da se nada da će već protiv Novog Pazara dobiti šansu.

"Na tri prijateljske utakmice sam postigao osam golova. To je lijep podatak, ali opet, to su prijateljski susreti. Nadam se da ću već protiv Novog Pazara dobiti šansu, jer želim da doprinesem ekipi i na zvaničnim utakmicama. Svaki gol je za Zvezdu bitan, ali bitniji su bodovi i želim da pomognem ekipi da ih osvoji", rekao je Orlandić za sajt kluba.

Fudbaleri Zvezde su juče u prijateljskom meču pobijedili OFK Bor sa 4:0, a sva četiri gola postigao je upravo Orlandić.

"Dobro sam ušao u utakmicu, maltene kao da je za bodove. Već sam rekao da je meni svaka utakmica bitna, čak i one prijateljske, i uvijek gledam da se nametnem treneru i ostvarim neki učinak. Slušala me je lopta, pored četiri gola imao sam i stativu, sve u svemu, moram biti zadovoljan svojim nastupom", kazao je Orlandić.

Crveno-bijeli su drugi na tabeli Super lige Srbije sa 45 osvojenih bodova, dva manje od prvoplasiranog Partizana. U 21. kolu domaćeg šampionata Zvezda predstojećeg vikenda gostuje Novom Pazaru.

Bonus video: