Slavlje Vodomont Akapulka na turniru u Budvi

U finalu je savladala sastav ALC United sa 2:0, zahvaljujući boljoj igri u drugom poluvremenu
0 komentar(a)
Vodomont Akapulko, Foto: Privatna arhiva
Vodomont Akapulko, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 30.03.2015. 18:27h

Ekipa Vodomont Akapulko pobjednik je prvog kvalifikacionog turnira nacionalnog takmičenja u malom fudbalu "Nikšićko pivo fan kup", koji je odigran u Budvi.

U finalu je savladala sastav ALC United sa 2:0, zahvaljujući boljoj igri u drugom poluvremenu. Golove su postigli Miličković (32. minut) i Barović (34).

Više golova viđeno je u utakmici za treće mjesto, u kojoj su snage odmjerile ekipe "Taho servis Perović" i "Petlići", Pobjedu su odnijeli igrači "Taho servisa" rezultatom 5:2.

Ove četiri ekipe direktno su se plasirale na finalni turnir prvog „Nikšićko pivo fan kup-a, koji će u septembru biti odigran u Podgorici.

Pored plasmana na finalni turnir, sve četiri ekipe su dobile komplet dresova i "Nikšićko pivo", dok su ekipe Vodomont Akapulko, ALC United i Taho servis Perović nagrađeni i novčanim nagradama u iznosu od 1.000 eura za prvo mjesto, 500 eura za drugo i 200 za treće mjesto.

Ukupan fond novčanih nagrada za prvi nacionalni turnir u malom fudbalu, u organizaciji Pivare "Trebjesa", iznosi 10.000 eura.

"Nikšićko pivo fan kup" okupio je u Budvi ukupno 230 amaterskih igrača malog fudbala, podijeljenih u 22 ekipe, koji su svoje znanje iskazivali na utakmicama u balon sali "Central".

Naredno regionalno takmičenje nastavlja se u Podgorici, gdje će 4. i 5. aprila biti odigrane i prve kvalifikacione utakmice.

Bonus video: