Osvaldo protivniku: Magarče, hoćeš da paseš travu (video)

"Tukli su me i provocirali. A onda je počeo da me psuje. Rekao sam mu da ćuti i da jede travu", priznao je Osvaldo argentinskim medijima poslije utakmice
0 komentar(a)
Pablo Osvaldo, Foto: Beta/AP
Pablo Osvaldo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 30.03.2015. 15:36h

Karakter Pabla Osvalda poznaje čitava fudbalska Evropa, došao je momenat da sve o njemu saznaju i navijači i fudbaleri u Argentini.

Osvaldo je nedavno prešao u Boku juniors, klub za koji navija od djetinjstva, a sinoćnji meč protiv Estudijantesa (3:0) neće se pamtiti samo po golu koji je postigao, već po obračunu sa defanzivcem protivnika Leandrom Desabatom.

Desabate je, naime, provocirao Osvalda tokom prvog poluvremena (navodno mu je vrijeđao suprugu i kompletnu porodicu), a fudbalski Džoni Dep ne bi bio to što jeste kada ne bi odgovorio.

I to je uradio na orginalan način tako što je počupao travu s terena "Bombonjere".

"Magarče, hoćeš da paseš travu?", upisao je Osvaldo Desabata dok mu je držao ruku praktično pri ustima...

"Tukli su me i provocirali. A onda je protivnik počeo da me psuje. Rekao sam mu da ćuti i da jede travu", priznao je Osvaldo argentinskim medijima poslije utakmice.

Bivši napadač Rome, Juventusa, Sautemptona i Intera je postigao pogodak za 2:0 i proslavio ga ispod sjeverne tribine stadiona Boke blizu navijača s kojima se poistovjećuje.

Bonus video: