Brnović: Ako i o ovome moramo da vodimo računa, neka sve ide do đavola

„Igrači su utučeni, niko od njih ne zna da kaže bilo šta, a ne znam šta bih i ja rekao poslije svega", objasnio crnogorski selektor
0 komentar(a)
Branko Brnović, Foto: Savo Prelević
Branko Brnović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.03.2015. 07:18h

Nikom poslije svega što je viđeno pod Goricom nije bilo do priče o fudbalu. Crna Gora je, i to je činjenica, propustila još jednu šansu da se bori za Evropsko prvenstvo, ali i na konferenciji za medije poslije utakmice dominantna tema je bio prekid koji su izazvali crnogorski navijači.

"Teško je pričati poslije svega, nije lako naći prave riječi. Prvo bih se izvinio i igračima i stručnom štabu Rusije zbog svega što su doživjeli. Želim brz oporavak golmanu Akinfejevu, nadam se da je sve u redu sa njim", rekao je Brnović i nastavio u dahu:

"Da li je propuštena šansa da odemo na EP? Nemamo nikakve šanse, pogotovo poslije ovoga što se dogodilo. Gledam igrače u svlačionici, vidim veliko razočaranje, nikom sada nije lako... Prekinut je meč nakon dvadesetak sekundi, potom smo 40 minuta mislili na sve samo ne na fudbal, nismo znali da li će meč biti nastavljen. Sve je ovo veoma loše i da budemo realni, nije trebala da se nastavi utakmica ni poslije prvog prekida", istakao je Brnović.

Kako komentarišete incidente?

"Postoji grupa navijača koja stalno pravi probleme i to je to. Ne možemo sve navijače da stavimo u isti koš, jer je veliki dio ljudi na tribinama bio korektan. Nije dobro, neko unosi pirotehniku na stadion, a nekog praktično do gole kože pretresaju. O čemu se radi, ne znam".

Znači, zakazala je kompletna organizacija?

"Neki od nas ne mogu baš o svemu da vode računa. Ako moramo da mislimo i o ovim stvarima, onda smo pošli do đavola".

O igri Crne Gore Brnović je kratko rekao:

"Dvadeset sekundi smo igrali, pa 40 čekali. I nismo se dobro snašli, jer su Rusi bili mnogo bolji u prvom poluvremenu. Pred drugi dio smo se dogovorili da izađemo na polovinu protivnika i napadnemo ih i dobro smo krenuli. Preživjeli smo i penal, koji po meni nije postojao, a onda kada se moglo očekivati da oživimo nakon jedanaesterca, utakmica je prekinuta i to je velika šteta".

Bonus video: