Srpska lista zbog lažnog profila Krivokapića navija za Rusiju

Kao argument omladinci Srpske liste koriste objave na profilu pod nazivom "Ranko Krivokapić" na Twitteru, iako se radi o lažnom profilu
0 komentar(a)
Ranko Krivokapić Twitter, Foto: Twitter
Ranko Krivokapić Twitter, Foto: Twitter
Ažurirano: 27.03.2015. 14:37h

Omladinski klub Srpske liste poslala je saopštenje pod nazivom "Zbog Ranka Krivokapića i NATO pakta navijamo za Rusiju" u kom se navodi da NATO propaganda u Crnoj Gori ne zna granice.

Kao argument omladinci Srpske liste koriste objave na profilu pod nazivom "Ranko Krivokapić" na Twitteru, iako se radi o lažnom profilu.

"Omladinski klub Srpske liste najoštrije osuđuje ,,tviter'' kampanju Ranka Krivokapića kojom ,,sveti'' Ukrajinu i NATO, a sve povodom fudbalske utakmice selekcija Crne Gore i Rusije na stadionu pod Goricom. NATO propaganda u Crnoj Gori ne zna za granice. Valjda je danas svima jasno da je razumna navika Srba u Crnoj Gori da navijaju isključivo za Srbiju i Rusiju stvar civilizacijskog opredjeljenja i samopoštovanja. Srpska lista još jednom poziva sve Srbe u Podgorici da fer navijanjem za Rusiju, dostojanstveno i srcem pruže podršku reprezentaciji naše vjekovne zaštitnice. Srbi u Crnoj Gori ipak ne mrze toliko sebe da bi navijali za reprezentaciju koja se po direktivi Ranka Krivokapića bori za NATO okupatore koji su ubili hiljade nevinih Srba u Saveznoj Republici Jugoslaviji, Republici Srpskoj i Republici Srpskoj Krajini. Da li će Krivokapić morati da se izvinjava Briselu i Vašingtonu nakon večerašnjeg neuspjeha domaće selekcije? Ili će mu teže pasti slavlje Srba i Rusa na ulicama Podgorice i ostalih gradova Crne Gore?", navodi se u saopštenju omladinskog kluba Srpske liste.

Da se radi o lažnom profilu, potvrdio je i savjetnik Krivokapića Marin Radojević.

"Povodom pojavljivanja navodnog naloga na društvenoj mreži Twitter pod imenom predsjednika Ranka Krivokapića, obavještavamo javnost da predsjednik Skupštine Crne Gore ne posjeduje nijedan nalog na društvenim mrežama. Takođe na društvenim mrežama ne postoji nalog predsjednika Krivokapića koji neko ovlašćeno uređuje u njegovo ime", naveo je Radojević.

Bonus video: