Mostovoj: Crna Gora je favorit protiv "zbornaje"

"Crnogorci su sasvim dobro upoznati sa aktuelnim trenutkom u našoj selekciji i favoriti su protiv "zbornaje", smatra Mostovoj
3 komentar(a)
Aleksandar Mostovoj, Foto: RIA Novosti
Aleksandar Mostovoj, Foto: RIA Novosti
Ažurirano: 26.03.2015. 18:07h

Ikona ruskog fudbala, Aleksandar Mostovoj, uvjeren je da će "zbornaja" teško osvojiti bod pod Goricom.

"Nadam se kao i svaki naš navijač da će Rusija pobijediti Crnu Goru. Treba, međutim, da smo svjesni da Crna Gora neće ponoviti greške Švedske sa kojom smo igrali neriješeno. Crnogorci su sasvim dobro upoznati sa aktuelnim trenutkom u našoj selekciji. Zato domaćin utakmice u Podgorici ima veće šanse na trijumf, pogotovo što će biti i neuporedivo motivisaniji. Mogu slobodno reći da je motiv crnogorskih igrača i za dva puta veći nego kod Kapelovih izabranika. Igrači tako male zemlje, bez istorije repezentativnih uspjeha, iscijediće i posljednju kap znoja da bi dobili selekciju većeg renomea. Možda Crnoj Gori nedostaje tehnike, klase i iskustva, ali će to nadomjestiti stavom na terenu, motivom i željom koji se graniči sa nevjerovatnom", smatra Mostovoj.

On je nakon titule prvaka Evrope sa mladom selekcijom Rusije imao uspješnu internacionalnu karijeru, čiji je vrhunac bila kapitenska traka u Selti. Sjajni vezista je nastupao na po dva Mundijala i prvenstva Starog kontinenta.

Bonus video: