Kvalifikacioni turnir u Podgorici igraće 56 ekipa malog fudbala

U hotelu "Podgorica" održan je žrijeb, kojim su odlučeni parovi kvalifikacionih utakmica turnira Centralne regije, koje su na programu 4. i 5. aprila
0 komentar(a)
Nikšićko pivo fan kup logo, Foto: Nikšićka pivara
Nikšićko pivo fan kup logo, Foto: Nikšićka pivara
Ažurirano: 26.03.2015. 14:06h

Kvalifikacioni turnir Nikšićko pivo fan kup za Centralnu regiju u Podgorici privukao je veliku pažnju ljubitelja malog fudbala, koji će se kroz 56 prijavljenih ekipa boriti za prolazak do finala 1. nacionalnog takmičenja Nikšićko pivo fan kup. Sve utakmice biće igrane na terenu za mali fudbal „Štampar Makarije“, u Bloku 5, a ulaz je slobodan.

U hotelu "Podgorica" održan je žrijeb, kojim su odlučeni sljedeći parovi kvalifikacionih utakmica koje su na programu 4. i 5. aprila:

Dadi Autotrend – Tocilo

Sportsko društvo Zagorič – Padrino

Plavi dvor – Lajo United

Futurama – Promaja

Crveni krst PG – San Lorenco

KMF Šavnik – SVPF

Dadex – Montenomaks

Eurozox – Shoni

Građevina – Parma

Old tajmeri – 23

Domino – Momišići

Pantheon – AKMF Stupovi

Flamingosi – Blue army

FK Podgorica 2014 – Top gan

Drvomont – Kajman

Lokomotiva Titograd – Mister No

Darkwood pub – Technocooling

Dirty Sanchez – Sportski novinari CG

MFK Parni valjak – Klinički centar CG

Spartan – Zeleni zub

Masline – Otpisani

Fenjeraši – KMF Bife

Blue star – FK Podgorica

Balkan ekspres – San Diego

Osam ekipa (Stari svat, Zabjelo, K2 Old Airport, Serdar, Druga faza, Montenegro pub PG, Agama youth i Napolitanci) imalo je više sreće na žrijebanju i oni će se direktno naći među 32 najbolje ekipe. Mečevi šesnaestine finala biće odigrani 18. aprila.

Nikšićko Pivo Fan Cup 2015 sastoji se od četiri kvalifikaciona i finalnog turnira. Kvalifikacioni turniri se igraju u Budvi, Podgorici, Beranama i Nikšiću, a polufinalisti sa kvalifikacionih turnira stiču pravo nastupa u velikom finalu, koje će se u septembru odigrati u Podgorici.

Prvi kvalifikacioni turnir u toku je u Budvi, a polufinalni mečevi na programu su u subotu, od 17 do19 sati, dok će mečevi za treće i prvo mjesto biti odigrani u nedjelju, u 17, odnosno 18 sati.

Sve dodatne informacije mogu se naći na sajtu www.niksickopivo.com, gdje će biti objavljivani i rezultati predstojećih utakmica.

Bonus video: