LIGA NACIJA: CRNA GORA - SRBIJA

Mitrović: Biće lakše bez Savića, ali očekujem tešku borbu sa crnogorskom odbranom

„Ulazimo u utakmicu kao u svaku drugu. Imamo ulogu favorita u grupi. Poštujemo Crnu Goru, znamo da imaju kvalitet, maksimalno ih respektujemo“
0 komentar(a)
Aleksandar Mitrović, Foto: Reuters
Aleksandar Mitrović, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.10.2018. 15:45h

Aleksandar Mitrović – najveća opasnost po odbranu Crne Gore, golgeter Fulama, bombarder Premijer lige – očekuje tešku utakmicu pod Goricom.

On je sa osam golova u 2018, najbolji strijelac nacionalnog od aktivnih igrača...

„Drago mi je što sam dao toliko golova, nadam se da ću nastaviti. Što bolje igrate, jasno je da odbrane obrate posebnu pažnju. Tako će biti i sjutra. Imamo dobre pojedince koji mogu da iskoriste prostor koji im eventualno ostane u tom slučaju“, kazao je Mitrović.

U odbrani Crne Gore neće biti Stefana Savića.

„Sigurno da će biti lakše bez njega, Savić je jedan od najboljih defanzivaca na svijetu, ali ko god bude igrao uradiće sve da se pokaže u najboljem svijetlu. Teška utakmica nas čeka, očekujem dobru borbu sa defanzivcima Crne Gore iz koje ću, nadam se, izaći kao pobjednik“, rekao je on.

Mitrović ističe da Srbija neće potcijeniti Crnu Goru

„Ulazimo u utakmicu kao u svaku drugu. Imamo ulogu favorita u grupi. Poštujemo Crnu Goru, znamo da imaju kvalitet, maksimalno ih respektujemo“.

On priznaje da uloga favorita nosi pritisak.

„Svi su očekivali da se prošetamo kroz grupi, ali to ne može tako. Svaku utakmicu moramo maksimalno da odigramo ako želimo rezultat. Cilj je da u naredne dvije utakmice, protiv Crne Gore i Rumunije, osvojimo šest bodova“.

Preporučujemo za Vas