Keržakov: I dalje sve zavisi samo od nas

"Poznajem Crnu Goru. U pitanju je dobar su tim, sa jakim liderima - Mirkom Vučinićem i Stevanom Jovetićem", rekao je Keržakov
4 komentar(a)
Aleksandar Keržakov, Foto: Beta/AP
Aleksandar Keržakov, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 25.03.2015. 14:24h

Rusi su spremni za veliki okršaj u Podgorici, koji će gotovo sigurno usmjeriti nastavak kvalifikacija.

Kao i Crnoj Gori, i "zbornaji" su bodovi neophodni, ali je činjenica da Rusija put do Francuske može da traži i kroz utakmice kod kuće.

Aleksandr Keržakov, napadač Zenita, u analizi za ruske medije ističe meč pod Goricom nije presudan, ali...

"Prije bih rekao da je ova utakmica jedna od odlučujućih. Bilo bi dobro kada bi na pravi način otvorili 2015. godinu. Tako bi zaboravili i za sobom ostavili sve probleme iz 2014. Mislim da možemo da pobijedimo preostale mečeve u kvalifikacijama i da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. U svakom slučaju, sve zavisi od nas. Direktne konkuretne dočekujemo - ako pobijedimo, što je apsolutno ostvarivo, sve će se dobro završiti", rekao je Keržakov.

Ruske medije je zanimalo i ko će dati gol u petak. Keržakov vjeruje u napadače koje je izabrao Fabio Kapelo.

"Nije bitno ko će postići pogodak. Bitno je da pogodimo mrežu makar jednom. Ne može se reći da igrači u našem napadu "nemaju utakmice u nogama". Kokorin je sposoban da u svakom trenutku pogodi, kao i Dzjuba, koji u svakom trenutku može da riješi meč", navodi Keržakov, koji je upoznat s kvalitetima Crne Gore:

"Poznajem Crnu Goru. U pitanju je dobar su tim, sa jakim liderima - Mirkom Vučinićem i Stevanom Jovetićem. Ali, imamo snagu da ih pobijedimo i to moramo da uradimo", rekao je Keržakov.

Bonus video: