Suares: Moj najvažniji gol za Barselonu

„Gol koji sam postigao sinoć najvažniji je za mene od dolaska u Barselonu. Ovaj gol je imao dodatnu težinu zbog imena protivnika protiv koga smo igrali”, rekao je Suares, koji je donio pobjedu protiv Real Madrida.
1 komentar(a)
Luis Suares, Foto: Reuters
Luis Suares, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.03.2015. 12:05h

Fudbaler Barselone Luis Suares rekao je danas da je pobjedonosni gol koji je postigao protiv Real Madrida najvažniji u njegovim dosadašnjim nastupima za katalonski klub.

„Gol koji sam postigao sinoć najvažniji je za mene od dolaska u Barselonu. Ovaj gol je imao dodatnu težinu zbog imena protivnika protiv koga smo igrali”, rekao je Suares.

Barselona je sinoć na stadionu „Kamp nou” pobijedila Real sa 2:1, a gol odluke postigao je Suares u 56. minutu posle proigravanja Danija Alveša.

Katalonci su ovim trijumfom na liderskom mestu stekli četiri boda prednosti u odnosu na najvećeg rivala.

„Ekipa je sada veoma srećna. Moji saigrači i ja smo svjesni da je liga teška i da je do kraja ostalo još mnogo da se igra. Nismo još ništa osvojili”, kazao je Suares.

Trener Reala Karlo Anćeloti nije bio zadovoljan poslije poraza njegove ekipe. On je rekao da nije siguran da je bolji rival pobijedio.

„U prvom poluvremenu smo igrali dobro, kontrolisali igru, bili solidni u odbrani, ali nam je nedostajalo smirenosti. Igrali smo veoma dobro do drugog gola, a nakon toga nismo uspjeli da se vratimo i bilo nam je veoma teško. Zakomplikovali smo situaciju u prvenstvu ovim porazom, ali ne predajemo se. U fudbalu je sve moguće”, rekao je Anćeloti.

Barselona će u narednom kolu gostovati Selti, dok će Real dočekati Granadu.

Bonus video: