Golčina Tevesa i potvrda Morate, magija Mesija, Aguero promašio penal (video)

5 komentar(a)
Karlos Teves, Foto: Beta-AP
Karlos Teves, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 18.03.2015. 21:50h

Barselona i Juventus kompletirali su spisak putnika u četvrtfinale Lige šampiona, pridruživši se Real Madridu, Portu, Bajernu, Pari Sen Žermenu, Monaku i Atletiko Madridu.

Juventus je "Signal Iduna parku" briljirao protiv Borusije - Italijani su slavili sa 3:0 i ukupnim rezultatom 5:1 u velikom stilu prošli među najboljih osam.

Majstorski gol postigao je Karlos Teves u 3. minutu.<

Argentinac je u nastavku bio asistent, "spakovao" je gol Alvaru Morati, koji je u pogodio za 0:2 u 80. minutu, a onda je i ponovo zatresao mrežu za 0:3 i totalni delirijum "stare dame" u Dortmundu.

Barselona je plesala protiv Sitija, povela je 1:0 i imala makar još 10 čistih zicera, a onda se i malo kockala u finišu - Aguero je izborio penal da dovede svoj tim na samo gol od produžetaka, ali je Ter Štegen odbranio njegov šut sa bijele tačke.

Ostalo je 1:0, golom Hrvata Ivana Rakitića u 31. minutu nakon magične asistencije Lea Mesija.

Majstorijama Mesija i drugova sa tribina "Kam Nou" stadiona divio se i Pep Gvardiola, strateg Bajerna, nekadašnji trener Barselone.

Katalonci su imali mnogo šansi da postignu drugi gol, pogodili su i dvije stative, jedan pogodak je poništen zbog ofsajda, golman Hart je takođe imao nezaboravno veče, kao da je začarao gol...

Katalonci su dobili prvi meč sa 2:1 i ukupnim rezultatom 3:1 plasirali su se u četvrtfinale.

Bonus video: