Venger ispraćen iz Lige šampiona uz stihove U2-a

Uz sliku Arsena Vengera kako se drži za glavu, citirani su stihovi pjeseme U2: "I still haven`t found what I`m looking for". U prevodu - "Još nisam našao ono što tražim".
0 komentar(a)
San, Foto: The Sun
San, Foto: The Sun
Ažurirano: 18.03.2015. 17:21h

Arsenal i Arsen Venger su peti put zaredom eliminisani u osmini finala Lige šampiona, uprkos pobjedi od 2:0 u revanšu u Monte Karlu.

Taj detalj, kao i prisustovo legendarnog frontmena grupe U2, Bona, na tribinama stadiona "Luj II", poslužili su novinarima tiražnog "Sana" da se malo našale sa trenerom Arsenala.

Uz sliku Arsena Vengera kako se drži za glavu, citirani su stihovi pjeseme U2: "I still haven`t found what I`m looking for".

U prevodu - "Još nisam našao ono što tražim".

"Tobdžije" su ponovo van Lige šampiona nakon senzacionalne eliminacije od Monaka, da bi Venger po završetku meča poručio novinarima da mu "sude na kraju sezone, a ne sada".

"Naravno da sam nezadovoljan eliminacijom, jer smo ispali od tima koji je slabiji od nas, što smo pokazali u revanšu", rekao je Venger.

Uprkos pobjedi od 2:0, londonski klub nije mogao da nadoknadi poraz od 3:1 sa svog stadiona.

"Već nekoliko puta nam se događalo da nas izbace budući finalisti. Možda bi bilo bolje za nas da ispadnemo u grupnoj fazi Lige šampiona i da idemo u Ligu Evrope. Tamo bismo imali više šansi za konačan trijumf", očajavao je Venger.

Arsenal ima šansu da osvoji FA Kup, gdje se plasirao u polufinale.

"Boli eliminacija iz Lige šampiona, ali sudite mi na kraju sezone, a ne sada", zaključio je Francuz.

Bonus video: