“Gazeta”: Inter i Siti počeli pregovore oko Turea

0 komentar(a)
Jaja Ture, Foto: Reuters
Jaja Ture, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.03.2015. 18:02h

Inter je ozbiljan u namjeri da na ljeto dovede veliko fudbalsko ime, a italijanskim medijima nije trebalo mnogo vremena da natjeraju Roberta Manćinija da prizna o kojem se igraču radi.

"Žalim Jaju Turea!", poručio je Manćini prije nekoliko sedmica i priznao da je vezista iz Obale Slonovače prva meta za naredni prelazni rok.

Sada je priča još konkretnija, navodi "Gazeta delo sport" u današnjem izdanju i prenosi da su Inter i Siti prije nekoliko dana počeli pregovore.

Vijest je, zapravo, da je Siti pristao da priča o eventualnoj prodaji Turea, jer je menadžer "građana" Manuel Pelegrini prošle sedmice najavio da Ture ostaje i čak uputio kritiku na račun Manćinija.

"Nije baš lijepo to što priča da će dovesti Turea koji je igrač Sitija", kazao je Čileanac.

Cijena Turea je oko 20 miliona eura, a "Gazeta" i ističe da je godišnja plata fudbaleru u Sitiju 13 miliona eura, što se svakako ne uklapa u koncepciju Intera koji ima velikih problema sa finansijskim fer-plejom.

Inter i Siti svakako neće pričati samo o Tureu ubuduće, jer “crno-plavi” žele i Stevana Jovetića, a pominje se da je Manćini zainteresovan da dovede i Džejmsa Milnera.

Bonus video: