Ozil: Moramo da vjerujemo

“Moramo da postignemo tri gola, a naš cilj je da uradimo upravo to. Biće teško dati tri gola, jer se Monako dosta dobro branio u dosadašnjim utakmicama Lige šampiona”, priznao je Ozil.
0 komentar(a)
Mesut Ozil, Foto: Reuters
Mesut Ozil, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.03.2015. 13:31h

Fudbaler Arsenala Mesut Ozil rekao je danas da njegova ekipa mora da vjeruje da može da nadoknadi prednost Monaka iz prve utakmice osmine finala Lige šampiona.

“Veoma je važno da rano postignemo gol, ali moramo, ipak, da budemo strpljivi. Borićemo se, biće to bitka od prvog do posljednjeg minuta”, rekao je Ozil za sajt kluba.

Arsenal je u prvom meču osmine finala Lige šampiona u Londonu izgubio sa 1:3, tako da ekipu Arsena Vengera sjutra čeka težak zadatak u Monaku.

“Moramo da postignemo tri gola, a naš cilj je da uradimo upravo to. Biće teško dati tri gola, jer se Monako dosta dobro branio u dosadašnjim utakmicama Lige šampiona”.

“Ali, ako pogledate naše posljednje utakmice i način na koji smo igrali protiv Mančester junajteda, mislim da možemo dalje. Ako budemo igrali kao što umijemo, vjerujem da imamo šanse za prolaz. Moramo da vjerujemo”, naglasio je Ozil.

Revanš meč osmine finala Lige šampiona između Monaka i Arsenala igra se sjutra od 20.45.

Bonus video: