Ibrahimović: Izvinjavam se Francuzima, ali ne i sudiji

„Moji komentari nisu bili protiv Francuske ili francuskog naroda. Govorio sam o fudbalu. Izgubio sam utakmicu, prihvatam to, ali ne mogu da prihvatim kada sudija ne poštuje pravila”, napisao je na Fejsbuku Ibrahimović, koji je nakon poraza od Bordoa svašta izgovorio.
0 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: Beta/AP
Zlatan Ibrahimović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 16.03.2015. 09:38h

Zlatan Ibrahimović se izvinio zbog izjave da Francuska ne zaslužuje Pari Sen Žermen, koja je uslijedila poslije poraza od Bordoa sa 3:2.

„Za 15 godina igranja fudbala nisam vidio ovakva g***a od sudije, ovo je u****a zemlja. Francuska ne zaslužuje PSŽ”, rekao je Ibrakadabra posle utakmice.

Ministar sporta Francuske Patrik Kane je reagovao i tražio izvinjenje od švedskog fudbalera.

„Ibrahimovićevo razočaranje ne opravdava njegove izjave upućene sudiji i zemlji koja ga je ugostila. Moraće da se izvini”, naglasio je Kane.

Sjajni napadač je odgovorio saopštenjem preko Fejsbuka, u kojem se izvinio Francuzima, ali i ponovio stav o slabom suđenju.

„Moji komentari nisu bili protiv Francuske ili francuskog naroda. Govorio sam o fudbalu. Izgubio sam utakmicu, prihvatam to, ali ne mogu da prihvatim kada sudija ne poštuje pravila. Nije to prvi put i dosadilo mi je to. Iskreno izvinjenje svima koji su bili uvrijeđeni ili su pogrešno protumačili moje izjave”, napisao je Ibrahimović na Fejsbuku.

Šveđanin je bio dvostruki strijelac za Parižane u Bordou.

Bonus video: