Navijač Vićence zbog prekida utakmice ranije pošao kući i zatekao ženu da ga vara!

4 komentar(a)
Vićenca - Empoli, Foto: Gazzetta.it
Vićenca - Empoli, Foto: Gazzetta.it
Ažurirano: 13.03.2015. 15:35h

Na terenu ga je izdao omiljeni tim, u bračnom krevetu supruga!

Navijač italijanske Vićence je 4. maja 2013. godine napustio stadion jer je sudija prekinuo utakmicu u trenutku kada je njegova ekipa gubila 0:5 od Empolija, zbog čega se ranije vratio kući, gdje ga je zateklo neprijatno iznenađenje - žena koja ga vara.

Sve, neodoljivo, podsjećanja na filmsku scenu, dramu ili komediju, kako god, ali se ovo zaista dogodilo, i završilo na sudu!

Tekst je objavio dnevni list "Il Tireno" iz italijanske regine Toskana, a priču je prenijela i Gazeta delo sport.

Pomenuta utakmica između Vićence i Empolija prekinuna je u maju 2013. godine, zbog nereda na tribinama koje su izazvali domaći navijači, koji su kasnije upali i na teren.

Tridesetšestogodišnji navijač Vićence, čije se ime ne pominje u tekstu (a nije ni važno), odlučio je da ne čeka nastavak meča, koji se dogodio pola sata nakon prekida (utakmica je završena 5:1 u korist Empolija).

Po povratku kući otkrio je da ga žena vara, izbila je svađa, deblji kraj je izvukao ženin ljubavnik koji je zbog toga tužio navijača Vićence.

Sudski spor je okončan prije nekoliko dana, "neriješenim ishodom", tako što je ljubavnik povukao tužbu, nakon što je sudija odredio ekonomsku nadoknadu koju treba da plati nesrećni navijač Vićence.

U tekstu se ne navodi kako se završila bračna svađa, ali je zaključak sam nameće...

Bonus video: