Irina Šajk: Ronaldo nije perfektan muškarac

"Ja sam mislila da imam savršenog čovjeka uz sebe, ali sam se prevarila... Uz Kristijana sam se osjećala ružno i nesigurno. A kada se uz nekog osjećate ružno, onda znate da se ste izabrali pogrešnog muškarca", kaže Irina
130 pregleda 14 komentar(a)
irina i kristijano, Foto: Deviantart.net
irina i kristijano, Foto: Deviantart.net
Ažurirano: 12.03.2015. 17:48h

Kristijano Ronaldo nije savšen muškarac, otkrila je njegova dugogodišnja djevojka, ruski top-model Irina Šajk.

Njena veza sa trenutno najboljim fudbalerom na svijetu počela je u januaru 2010. godine, a završila se prije dva mjeseca - u januaru 2015.

Igrač Real Madrida nedavno je zvanično objavio da se rastao sa Irinom, napomenuvši da je rastanak bio sprorazuman - najbolja opcija za obje strane.

No, Irina je u intervjuu za špansko izdanje magazina "Hello" kazala da je ona ta koja je odlučila da prekine vezu, optuživši Kristijana da je "nevjeran, neiskren i da ne poštuje žene".

"Pored njega sam se osjećala ružno i nesigurno", počela je svoju ispovijest 29-godišnja manekenka.

"Sada, nakon rastanka, osjećam se pozitivno, osjećam da sam jača. Ako ste s nekim u vezi, trebalo bi po definiciji da se osjećate dobro. U protivnom, najbolje je otići, kao što sam ja uradila".

"Odnosi između ljudi su jako komplikovana stvar i u svakom momentu mora da vam bude jasno koju vrstu čovjeke želite uz sebe, koje su vrijednosti koje dijelite. Ako ostanete s nekim, taj mora da hoda u istom smjeru kao i vi, mora da ima isti pogled na mnoge stvari".

Ništa od toga Irina Šejk nije dijelila sa Ronaldom - iako je ostala sa njim punih pet godina.

"Želim vjernog, iskrenog i poštenog čovjeka uz sebe - čovjeka koji zna kako da pošuje žene. U suprotnom, to nije muškarac, već dijete. Ja sam mislila da imam savršenog čovjeka uz sebe, ali sam se prevarila... Uz Kristijana sam se osjećala ružno i nesigurno. A kada se uz nekog osjećate ružno, onda znate da se ste izabrali pogrešnog muškarca".

Šta o svemu misli Ronaldo, nećemo uskoro saznati - napadač Reala je prije dva dana objavio da neće razgovarati sa novinarima do kraja takmičarske sezone!

U međuvremenu. španski mediji spekulišu o njegovoj vezi sa novinarkom španske državne televizije TVE, Lusijom Viljalon.

Bonus video: