Peres demantovao da je spremio otkaz Anćelotiju ako izgubi od Barselone

1 komentar(a)
Karlo Anćeloti, Foto: Reuters
Karlo Anćeloti, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.03.2015. 15:46h

Real ne sprema otkaz treneru Karlu Anćelotiju, kazao je predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Peres i demantovao današnje pisanje Marke.

Peres je izrazio čvrstu podršku italianskom stručnjaku, uprkos tome što je Real izgubio na dva posljednja meča, a na tri utakmice je bez pobjede, prepustivši vječitom rivalu Barseloni vodeće mjesto u Primeri.

Poslije poraza od Atletik Bilbaa od 1:0, izabranici Anćelotija su izgubili od Šalkea kod kuće sa 4:3, a iako su ukupnim rezultatom od 5:4 prošli u četvrtfnale Lige šampiona, bili su izviždani na Santjago Bernabeu.

Barselona će ugostiti Real 22. marta, a "Marka": je povodom tog meča danas objavila da Peres navodno planira da u slučaju poraza otpusti Anćelotija, koji ima ugovor do kraja sljedeće sezone.

"Koristiti činjenicu da u ovom trenutku nismo u najboljoj formi, kako bi se plasirala netačna informacija, prosto je neprihvatljivo", rekao je Peres i dodao da klub ima puno povjerenje u trenera i igrače.

On je dodao da "suprotno pisanju današnjih novina, šta god da se dogodi narednih dana i nedjelja, Anćeloti ostaje trener Reala".

'Imamo najboljeg trenera i najbolje igrače", poručio je Peres i pozvao navijače da podrže Anćelotija i cio tim.

"Ultimatum Anćelotiju", glasio je današnji naslov u španskom listu koji navodi da je predsjednik "kraljevskog kluba" Florentno Peres spreman da da otkaz italijanskom strucnjaku, u slučaju poraza protiv vječitog rivala.

"Kamp Nou će biti test za Anćelotija:", piše "Marka" i dodaje da Anćeloti ima sve manji kredit u klubu, naročito pošto su Madriđani kroz iglene uši prošli u četvrtfinale Lige šampiona.

"Ukoliko smo prije samo nekoliko dana govorili o sigurnom ostanku Anćelotija u Realu, da je pao protiv Šalkea, sada ne bi bio na klupi" , ističe "Marka".

Španski list ipak, zaključuje da u upravi Reala vjeruju u sposobnost trenera i tima da protiv Barselone ostvare 22. pobjedu, naravno. ukoliko prije toga zabilježe i 21. protiv Levantea, u nedjelju.

Bonus video: