Pogba: Želim da razmišljam o fudbalu a ne o transferima

0 komentar(a)
Pol Pogba, Foto: Reuters
Pol Pogba, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.03.2015. 16:00h

Fudbaler Juventusa Pol Pogba izjavio je danas da želi da se koncentriše samo na svoju igru i rezultate kluba, pošto zbog brojnih priča o velikim transferima može da poludi.

Za Pogbu su zainteresovani brojni evropski veliki klubovi, među kojima su Real Madrid, Barselona, Čelsi i Mančester junajted.

Pojedini mediji prenijeli su da je fudbalski agent Mino Rajola obavijestio upravu Barselone da će za Pogbu u januaru sledeće godine morati da plati 200 miliona eura - za transfer i platu.

"Moram da se koncentrišem na fudbal, pošto od priča o transferima mogu da poludim. Od pomenutih cifara može da vam se zavrti u glavi. Želim da se koncentrišem samo na fudbal, za ostalo morate da pitate mog agenta", rekao je Pogba za Korijere delo Sport.

Juventus je prvi na tabeli Serije A sa 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Romu, a Pogba je rekao da je cilj crno-bijelih da odbrane titulu.

"Razmišljam samo o skudetu i o tome da postanem bolji igrač, moram naporno da radim svakog dana. Pokušavam da napredujem u svakoj utakmici, trener i saigrači imaju povjerenje u mene", rekao je Pogba.

Juventus je stigao i do završnice Kupa Italije, kao i do osmine finala Lige šampiona. U prvoj utakmici u Torinu pobijedio je Borusiju iz Dortmunda sa 2:1. Revanš je na programu 18. marta u Njemačkoj.

Bonus video: