Mihajlović: Na kraju sezone donosim odluku da li ostajem

0 komentar(a)
Siniša Mihajlović, Foto: Beta/AP
Siniša Mihajlović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 11.03.2015. 11:18h

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je danas da postoji mogućnost da u julu napusti klub pošto se za njega interesuje nekoliko evropskih timova.

"Ugovor mi ističe na ljeto, ali se automatski produžava na još godinu dana ukoliko izborimo opstanak. Na kraju sezone prvo ću razgovarati sa ljudima iz Sampdorije i donijeti odluku. Svaki trener ima visoke ambicije, a postoji interesovanje stranih klubova. Nedavno je postojao kontakt i sa Interom, dok su priče vezane za Milan samo spekulacije", rekao je Mihajlović za Korijere delo Sport.

Srpski stručnjak istakao je da je prezadovoljan rezultatima Sampdorije ove sezone, ali i da je nerealno očekivati borbu za mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Niko nije očekivao da ćemo se nalaziti u gornjem delu tabele i boriti za evropska takmičenja, ali smo mogli više bodova da osvojimo. Ne sećam se da smo neku utakmicu nezasluženo pobijedili, dok je situacija bila drugačija u duelima sa Ćezenom, Napolijem i Kaljarijem kada smo ispuštali bodove. Ekipa je dosta napredovala, ali teško da ćemo doći do trećeg mjesta", naveo je Mihajlović.

Mihajlović je u novembru 2013. godine preuzeo Sampdoriju i za samo manje od godinu dana tim koji se borio za opstanak doveo do gornjeg ranga italijanskog fudbala.

Sampdorija se trenutno nalazi na šestom mjestu u Seriji A sa 42 boda, četiri manje od trećeplasiranog Lacija.

Bonus video: