Fudbaler iz Premijer lige pred sudom zbog silovanja

Francusko tužilaštvo je prije nekoliko dana objavilo da su se pojavili novi dokazi u slučaju koji se dogodio 7. jula 2012. godine, kada je 15-godišnja djevojčica prijavila da je seksualno napastvovana u okolini gradića Gard, na jugu Francuske
0 komentar(a)
fudbaler, Foto: Printscreen
fudbaler, Foto: Printscreen
Ažurirano: 12.09.2018. 13:10h

Fudbaler, koji trenutno igra u Premijer ligi, moraće da se pojavi na sudu u Francuskoj zbog optužbi da je prije šest godina silovao tada 15-godišnju djevojčicu!

Francuski mediji prenose saopštenje francuskog tužilaštva, ali se ime fudbalera ne navodi, ni u medijima, ni u zvaničnom dokumentu.

Mediji tvrde da je riječ o fudbaleru, koji sada ima 23 godine i igra u elitnom engleskom rangu.

Francusko tužilaštvo je prije nekoliko dana objavilo da su se pojavili novi dokazi u slučaju koji se dogodio 7. jula 2012. godine, kada je 15-godišnja djevojčica prijavila da je seksualno napastvovana u okolini gradića Gard, na jugu Francuske.

Djevojka, koja sada ima 21, tvrdila je da su je dva stranca silovala iskoristivši to što je bila pijana.

Ona tvrdi da su mladići znali da je maloljetna.

Remi Noguer, advokat neimenovanog fudbalera, rekao je za AFP da njegov klijent oštro demantuje optužbe i da je spreman za suđenje.

Rođak fudbalera, koji sada ima 25 godina, u pisanoj izjavi je naveo da je djevojka dobrovoljno pristala na seksualni odnos.

Suđenje bi trebalo da se održi u gradu Nimu, javljaju mediji.

Bonus video: